LA SECCIÓ DE CAMINADES ARRIBA AL PUIGSACALM.

26/09/20220
Aquest passat cap de setmana la secció de caminades de Deporunners ha iniciat la temporada amb una excursió al Puigsacalm.

 

El passat 25 de setembre una desena de socis i sòcies han culminat l’ascens al Puigsacalm en motiu de la primera de les caminades que organitza mensualment la secció del club. El Puigsacalm és una muntanya de 1.515 metres que es troba al municipi de la Vall d’en Bas a la Garrotxa. És el punt més alt de la Serralada Transversal i una muntanya emblemàtica, amb unes excel·lents vistes als cims i les serres del Principat. Hi ha diverses maneres de fer el cim, però la via utilitzada ha estat la pujada des de la collada de Bracons a 1.132 metres, passant per la font Tornadissa. Aquest cim està inclòs al llistat dels 100 cims de la FEEC. Animem a tota la gent del club a participar de les properes sortides, una bona manera de fer salut i passar bones estones amb amics i família!

Per altra banda El Gorgo i l’Alex Montañés han participat a una nova edició de la Quebrantahuesos, la marxa cicloturista amb més participació de l’estat. Enguany la prova s’ha disputat el 24 de setembre ja que al mes de juny es va haver de suspendre degut a una onada de calor. La marxa surt de la localitat de Sabiñanigo i completa un recorregut total de 198 quilòmetres passant per a ports com el Somport, el Portalet i superant les dures rampes del francès Marie Blanque. Enhorabona!

Per acabar ens agradaria explicar l’aventura del Marc Palau al Trail de Niça (França). Aquest passat cap de setmana la ciutat francesa va acollir fins a 4 curses amb diferents distàncies, des dels 20 quilòmetres fins als 160. El Marc va finalitzar la prova curta que anava des de Villefrache fins a Nice i superava un desnivell de 700 metres, aquesta cursa l’hi ha permès sumar punts per a un dels seus objectius principals, ser present a la propera edició de la mítica UTMB. Gas Marc!

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.