DEPORUNNERS, DE LA TERRA AL CEL.

03/10/20220
La Ultra Pirineu ha arribat per demostrar de que som capaços, el Margalló per explicar que som més que un club!

No tot es pot explicar amb paraules, us ho poden dir els socis i sòcies que han participat aquest cap de setmana de la festa de la Ultra Pirineu. El xou començava aquest passat divendres 30 de setembre amb la disputa de “La Molina nit pirineu KV”, una cursa vertical nocturna de 860m de desnivell positiu que recorre 5km de distància entre l’estació d’esquí de la Molina i el refugi del Niu de l’Àliga (2520m), un warm up de pel·lícula pel festival del cel. Dissabte va ser el tret de sortida de la prova reina, la Salomon Ultra Pirineu 100k, que forma part de les Spartan Trail World Champhionship en distància ”Trail Ultra Championship”. Els seus 100 km de distància i 6.600m de desnivell positiu, recorren pels trams d’alta muntanya més emblemàtics i espectaculars del Parc Natural del Cadí-Moixeró, convertint-la en una de les curses mes exigents i internacionals del país. Els nostres herois particulars han estat l’Agustín Cáceres (Emperador) i l’Aleix Caminal que van finalitzar la prova amb uns temps de 15:53:10 i 18:29:32 respectivament.

El mateix dissabte, unes hores més tard sortien de la plaça porxada de Bagà els participants a la “Salomon Marató Pirineu”, la cursa de 42km i 2.800m de desnivell positiu. L’Oriol Sivill amb 06:39:59 i el Martín Lugones amb 07:12:23 van acabar la prova que transcorria per llocs emblemàtics com el Niu de l’Àliga, Penyes Altes o Empedrats.

Diumenge al matí mentre alguns despertaven com autèntics cowboys, d’altres escalfaven motors per iniciar la “Mitja Pirineu” de 21km, gran final de les Golden Trail National Series España-Portugal 2022. La Jazmín Viviani i la Martina Alemany van ser les representants Deporunners a la cursa, tal va ser l’empenta de les nostres noies que la Martina va acabar amb una espectacular 4a posició de la general amb un temps de 01:56:12 i la Jazmín va fer-ho amb 02:59:15.

Ultra Pirineu, suor i llàgrimes a tocar del cel!

Bon a prop de casa, a Olivella es disputava també aquest diumenge 2 d’octubre la 27a edició de la Cursa del Margalló, amb dues propostes interessants de cursa i un recorregut també en format caminada. Aquesta cursa sempre ha estat un bon aparador pels Deporunners i aquesta vegada no ens ha deixat indiferents, fins a 23 socis i sòcies s’han desplaçat al bell mig del massís del Garraf; El Joel, el Carles A., l’Arnau i l’Edu ho han fet corrent la cursa de 24km i l’Hector, el Xavi F., el Xavi R., el Xavi H., Marc M., la Laura, l’Olga, la Carla, el Josep,  el JS, el Salva G., el Vicens, el Xavi C., el Javi R., la Mar R., la Mia, l’Anton E., el Guillem A. i el Sergi M. han disputat els 13km de la cursa curta.

Els resultats més destacats van ser la 3a posició general al trail de 24km del nostre míster, Joel Valldosera que va finalitzar amb un temps de 01:48:59, també la 3a plaça del Vicens Rios a la cursa de 13km acabant amb una marca de 00:58:13, la 1a posició categoria Veterà masculí d’Hector Albesa amb 01:00:53, la 1a posició en la categoria Master femení de la Carla Lopez amb un temps de 01:21:29 i la 1a posició del Josep Morales a la categoria Master masculí amb un temps de 01:08:44. Moltes felicitats a totes cracks!

Això no acaba aquí, i es que aquest cap de setmana també hem tingut representació a la Zumaia Flysch Trail (País Basc) on hi ha corregut la Fabie, a la Trenkakames del Vendrell hi ha participat el Carles M. i per acabar a la marxa ciclista Penedes 360 on vàries sòcies hi han fet cap.

Això tot just comença, I LOVE THIS GAME!

Martina, sense paraules… Qui te una companya te una mina! Grans!