VII MILLA CATALANA I MATAGALLS MONTSERRAT.

20/09/20220
La Milla Catalana torna a omplir els carrers de Vilanova de petits i grans corredors i consolida una jornada festiva, esportiva i reivindicativa.

 

La Milla Catalana ha arribat a la seva setena edició de la ma de Deporunners, aquest 18 de setembre, i en el marc dels actes de la diada de Catalunya, s’ha celebrat la cursa de 1.714 metres de distància, que s’han pogut fer tant corrent com caminant en funció de la categoria d’inscripció. La novetat d’enguany ha estat la implantació de la categoria adaptada on s’ha volgut fer partícips a infants amb mobilitat reduïda. A banda d’aquesta novetat i ja com en altres edicions hi ha hagut curses de les categories: despertaferros (competició), almogàvers (majors de 16 anys), nyerros (d’11 a 15 anys), cadells (menors de 10 anys) i els segadors (caminants). La cursa a més participa del projecte #Olimpicament, un programa impulsat per l’Ajuntament de Vilanova i que mira de lluitar contra els estereotips, els masclismes i les desigualtats.

Des del club volem agrair a les sòcies impulsores de la cursa, així com a les persones voluntàries que hi han col·laborat.

Per altra banda aquest 17 i 18 de setembre s’ha celebrat la 47ena travessa Matagalls Montserrat, una marxa que te com a objectiu superar 83,4km en menys de 24 hores. La sortida es va realitzar des de la localitat del Brull (Osona) i va finalitzar a Montserrat. Els Deporunners participants a la fita han estat en Xavier Carmona, la Estefania Carrasquilla, la Míriam Rodriguez, el Damiano Vita, l’Oriol Sivill, l’Ivan Carrasquilla, l’Ana Berrocoso i la Estefania Vivancos. Sens dubte, tot un repte de superació, enhorabona!

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.