CORREDORES A LA BRASA! LA SEGARRA, PLANOLES, SANTA COLOMA, BARCELONA I BARRUERA CREMEN A RITME DEPORUNNER.

24/05/20220
Trail Torà, Batega el Bac, Vigía Trail, cursa 9 Barris i Cara Amon, alegria i calorada.

 

Aquesta setmana narrem les curses disputades per alguns dels nostres socis i sòcies, un cap de setmana marcat per a les altes temperatures que s’han registrat arreu del territori.

Començant per al Trail Rural de Torà, celebrat en aquesta mateixa localitat, comarca de la Segarra. Els participants tenien dues opcions de cursa, el recorregut llarg, de 20 km aprox. i 750 d+, que transcorre per corriols amb molt encant, amb zones de bosc i paratges únics i espectaculars i el recorregut curt, que tot i ser de només 10 km i 400 d+ és força intens i exigent. L’Anton Butí i la Mar Rafecas han corregut els 20 km, magnífic rodatge en una cursa jove que segur que val molt la pena!

Batega el Bac significa Km vertical, Trail de 23km, Sprint de 16km i Short de 8km, sembla que a Planoles no només s’hi fan embotits, la localitat del Ripollès ha acollit aquest cap de setmana totes les modalitats de curses per a tots els amants del trail i la Clàudia Caballero va córrer la versió short gaudint dels magnífics paratges del Pirineu Gironí.

Hi ha muntanya a Santa Coloma de Gramanet! la Vigía trail ho ha volgut demostrar i la Estefania Vivancos i l’Ana Lloveras hi han participat corrent els 10km, la versió curta de la cursa que transcorre principalment entre pistes forestals. Una magnífica manera de descobrir territori i participar d’un trail diferent.

La cursa popular de 9 Barris és una clàssica entre el calendari de curses populars i ens dona la raó quan expliquem ja son 35 les edicions celebrades a la capital catalana. Entre els 700 inscrits en aquesta darrera edició tenim a l’Andrea Cano, que va finalitzar la cursa en 55m 24s. Enhorabona!

Acabem felicitant a la Gisela Carrión que ha disputat la vertical Cara Amon a Barruera, prova de la copa catalana de curses verticals de la FEEC un recorregut de 4,7 km amb +1.380 m de desnivell…un 30% de mitjana…tela! la Gisela s’ha endut la prova amb més de 3 minuts de marge respecte a la segona classificada. La Bitxa torna a lo grande!

Força i Deporunners!

Clàudia Style

Descobrint la Segarra

“Santaco” runners

9 Barris és mítica!

 

 

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.