PENEDÈS TRAIL FESTIVAL I 10K CIUTAT DE VILANOVA.

16/05/20221
Curses per atots els gustos aquest cap de setmana, Deporunners participa al Penedès Trail Festival i als 10k i 5k ciutat de Vilanova.

 

No hi ha alto al foc en aquesta època de l’any i tornem a carregar el cap de setmana de curses per a tots els gustos i colors, aquesta vegada parlarem dels 10k i 5k ciutat de Vilanova i del Penedès Trail Festival que s’ha celebrat a l’Arboçar (Avinyonet del Penedès), 2 curses molt diferents, però molt properes.

El Penedès Trail Festival és un festival del trail running que s’ha celebrat per primera vegada a la comarca de l’Alt Penedès, apte per a totes les edats i nivells.​ Així ho han volgut demostrar organitzant un reguitzell de curses i actes durant el cap de setmana: “Trail Kids”, caminada, “Speed Night”, Gran Trail i “Speed Race”. Els nostres corredors i corredores no s’han volgut perdre la cita i 7 persones són qui hi han participat. La Cristina Almató ha tornat a la batalla corrent els 10km de la Speed Race i el Gerard Gil, el Martín Lugones, la Fabienne Maler, la Jazmín Viviani, el Carles Raventos i l’Àlex Venegas han completat el circuit de 20km de la Gran Trail. Aquesta vegada el Gerard ha fet una destacadíssima 2a posició per davant d’un rival com Thomas Fortín, que fa unes setmanes el va passar per davant a la Talaia, sembla que la rivalitat està servida i la lliga de Curses Gran Penedès ben ajustada!

Per altra banda, diumenge es van córrer els 10km i 5km ciutat de Vilanova, uns 500 participants varen prendre part a les 2 sortides des del passeig marítim de la ciutat, un recorregut totalment pla seguint la costa i passant per a l’espigó del port esportiu. El Xavi Carmona, la Joana Gilbert, el Carles Pascual, la Raquel Hazas, l’ Anna Lloveras i la Estefania Vivancos van participar a la distància curta i el Francesc Pons, el Xavi Fernàndez i el Jordi Marín a la llarga. Ens encanta veure les cares de felicitat dels grups de corredores que s’agrupen per passar una gran jornada esportiva.

Gràcies per seguir i endavant Deporunners!

 

  Penedès Trail Festivaleros.
Aquesta vegada el Gerard va fer suar de valent a l’amic Thomas.

5k Vilanova…això és gaudir del dia!

El Xavi, molt concentrat, va fer una bona marca als 10k.

 

 

un comentari

  • Cristina Almató Adell

    16/05/2022 at 21:35

    Merci per la menció! La calorada que vam passar…!

    Per cert, molt millor l’speaker de la Cursa dels Colls! ????

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.