PRIMER CROS INFANTIL POST PANDEMIA I ZEGAMA PROTAGONISTES DEL CAP DE SETMANA.

31/05/20220
Més de 60 infants participen al cros escolar Deporunners que es va celebrar a l’Ortoll el passat diumenge.

 

Diumenge va ser un dels grans dies de club, un d’aquells que ens agrada treure pit i dels que podem estar orgullosos. Desprès d’algunes edicions suspeses per culpa del covid es va poder tornar a organitzar el cros infantil, 5 curses i 5 circuits destinats a nens i nenes de 5 a 14 anys. L’Ortoll va acollir la cita i es va fer de l’espai una festa de l’esport, l’ambient que es va crear ens va fer gaudir d’una matinal familiar espectacular i ja us podem informar que de cara la temporada que ve el club i l’Escola de Trail tenim la intenció d’augmentar esforços en aquest sentit i organitzar un calendari estable de cros a Vilanova. Per a tot això s’ha comptat amb la col·laboració del Consell Esportiu del Garraf i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, també volem agrair als socis i sòcies que van ser presents a l’acte ajudant en tota la organització, gràcies!

Si pregunteu que ha fet el Joel Valldosera aquest cap de setmana no crec que hi hagi persona al club que no sàpiga que ha corregut la mítica Zegama Aizkorri, de fet aquest 2022 han corregut la cursa els afortunats i afortunades que fa dos anys es van quedar amb les ganes de participar per culpa de la pandèmia. El Joel acompanyat del seu fidel escuder i principal supporter Josep Valldosera va finalitzar el recorregut de 42km amb un temps total de 6 :00:48 per darrere del seu rival Kilian Jornet. Felicitats Joel!

Seguim explicant les aventures del cap de setmana i hem de parlar de nou de la Martina Alemany que ha guanyat la Cames de Ferro al Puigsacalm, cursa que té com objectiu recaptar diners pel finançament de projectes d’investigació per la curació de malalties infantils. Sempre que parlem de la Martina parlem de victòries i no en podem estar més orgullosos, en guanya de curtes i explosives i també ho sap fer a les llargues, ara en aquest trail de 23km i 1600m de desnivell.

La Jazmín Viviani i el Damiano Vita han participat al Trail de les Guilleries, la Jazmín ha corregut la cursa de 16km i 750m de desnivell i el Damiano la marató amb 2300m+, dos circuits que surten de Sant Hilari Sacalm i recorren el Massís de les Guilleries, límit de les comarques de la Selva i Osona. Espectaculars!

Per acabar la crònica dir que la Andrea Cano ha corregut la cursa de 10km Dir Diagonal a Barcelona, la cursa de la Guardia Urbana, una bona manera d’escalfar les cames el diumenge al matí i prop de casa. Enhorabona.

Seguim gaudint família!

Torna el Cros!

Zegama is Zegama

La Martina i la seva col·lecció de podis El Damiano és alegria!

La Jazmín últimament no para

 

 

 

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.