FESTIVAL DE MUNTANYA A LA CAVALLS DEL VENT I TRAIL LES ERMITES D’ULLDEMOLINS.

27/06/20220
El Festival de Cavalls de Vent és tot un esdeveniment, una marxa no competitiva en la qual cadascú porta el seu propi ritme i on, evidentment, es pot contemplar la bellesa que t’envolta a cada pas.

 

El Festival Cavalls del Vent 2022 es va celebrar el passat 25 de juny al Parc Natural del Cadí-Moixeró. La prova consisteix en un esdeveniment no competitiu de senderisme i trail running on l’organització proposa 3 distàncies: l’Open de 84km, la Half de 43km i la Tast de 28km, les dues primeres s’han de completar en menys de 24h i la Tast en menys de 12h. Carles Antones va finalitzar l’etapa Half amb un temps de 6h 20m, mentres que Estefania Vivancos i Ana Berrocoso van completar la Tast en 9h i 33m.

Per altra banda Vicens Rios va participar al Trail de les Ermites a Ulldemolins, al Parc Natural de la Serra de Montsant, que passant per camins i pistes ens porten a la part alta de la Serra Major per visitar l’Ermita de la Mare de Déu de Montsant, pel Pi de la Carabasseta, baixant fins l’ermita de Santa Magdalena i els entorns d’Ulldemolins. Aquesta cursa forma part del circuit Evadict Trailseries i existeix en modalitat de 21 i 12km. El Vicens fa finalitzar 4art a la prova de 12km i va ser el 1er classificat sènior. Felicitats!

El gruix de Deporunners que encara estava paint la coca i el cava de Sant Joan estan esperant al proper cap de setmana per poder demostrar el seu esperit muntanyenc, tot i que sabem que s’han fet unes incursions, no en forma de cursa, molt xules!

Salut i Muntanya!

El ritme el posen elles!

Vicens torna a pujar al podi!

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.