EPIC TRAIL I VALLHONESTA X-TRAIL.

04/07/20220
La Epic Trail és una prova que marca el calendari català de curses de muntanya i on es presenten molts corredors i corredores d’arreu.

Barruera va acollir el passat cap de setmana la Epic Trail Vall de Boí, un seguit de curses espectaculars que recorren els millors indrets del Parc Nacional d’Aigüestortes i la vall de Boí. Cims que superen els tres mil metres d’alçada; rius, estanys, barrancs, cascades i molleres que et fan sentir al bell mig d’un lloc únic. La organització va preparar 4 circuits; un de 12km i 500m de desnivell positiu, un altre de 24km i 1900m, la marató de 42km i 2800m i finalment la prova reina de 55km i 3600m de desnivell. Jazmín Viviani i Estefania Vivancos van ser presents a la prova de 12km i Martín Lugones i Marc Muñoz a la de 24km. Moltes felicitats per als resultats i a seguir entrenant!

Vallhonesta no és una discoteca, però a Sant Vicenç de Castellet s’hi fa una cursa nocturna que poc l’hi falta per a semblar-ho. El Xavi Carmona i l’Ivan Carrasquilla van ser-hi presents i si ho pregunteu us ho poden explicar. La Vallhonesta X-Trail son 10km sota la llum de la lluna, però també hi ha una ampolla de vi de regal baixant de l’hora al circuit, refrigeri, mojito, cervesa i un munt de sorteigs al arribar. Apunteu al calendari perquè és un pla perfecte per començar l’estiu.