TREPITJA GARROTXA I CURSA DE BOMBERS.

26/10/20220
2a posició de la Martina Alemany a la Trepitja Garrotxa.

La cursa Solidària Trepitja Garrotxa es va celebrar aquest passat cap de setmana a la localitat d’Oix (Alta Garrotxa), la organització és a càrrec del Centre Excursionista d’Olot i en aquesta ocasió forma part de la Copa Catalana de Curses de Muntanya. Amb curses de 13, 23, 53 i 84km la Trepitja Garrotxa ofereix una descoberta per camins i corriols d’aquesta zona feréstega i d’orografia extremadament abrupta del Pirineu oriental. Dues participants van ser presents a la cita corrent en el circuit de 23km, la Martina Alemany i la Jazmín Viviani, la Martina va ser segona a la classificació general corrent en un temps de 2:18. Moltes felicitats!

Per altra banda, diumenge 23 es va disputar la mítica cursa de Bombers a Barcelona, una de les curses de 10km més participatives que es realitzen i que en aquest cas va arribar a la seva 23ena edició. En Marc Palau va completar el recorregut amb un temps de 43:48, el Carles Raventós amb 47:01 i l’Anton Espachs amb 56:51. Enhorabona pels resultats!

Per acabar en Damiano Vita fent equip amb el Thiago van participar al canibtt Animals Brunyola a la Cellera de Ter (Girona), cursa puntuable al Circuit Català Popular de Canicròs.

A per totes Deporunners!

Martinapodi! El duet guanyador!  El Marc a la cursa de Bombers.  El Xavi era una llebre!