MONTSANT ENS CATAPULTA I BISAURA ENS CONSOLIDA.

18/10/20221
2 victòries a la copa del món Deporunner (Ultra Trail Serra de Montsant), un segon lloc al cros dels Monjos i bona participació al Trail de Bisaura.

 

Cap de setmana de copa del món Deporunner, amb una participació de 27 socis i sòcies aquesta no ha estat l’edició amb més corredors, però si que ha deixat petjada! En aquesta edició el club va apostar per a explorar un nou territori i es va proposar anar cap al Montsant per dates i recorreguts. Naturtime Events, organitzadors, oferien circuits de 7, 13, 27, 41, 63 i una combinada de 63+27km que es corria dissabte i diumenge, l’UTSM, a més, és una cursa qualificativa per a l’Ultra Trail du Montblanc. Dissabte van sortir des d’Ulldemolins les dues distàncies llargues, en Xavi Carmona va prendre part a la cursa de 63km i en Carles Mongay ho va fer a la marató. Per altra banda diumenge van participar al trail de 27km L’Oscar Garrido, l’Héctor Albesa, el Carles Antonés, el Josep Sanabra, la Carla López, el Josep Morales, el Javi Linares, el Xavi Herran, el Martín Lugones i el Xavi Gutierrez. La Jazmín Viviani, la Martina Alemany, el Raef Monder, la Mariona Serrano, el Jordi Marín, la Nora Ojeda, la Cristina Almató i la Cristina Rovira van córrer la cursa de 13km i finalment el Gorgo, l’Ana, la Estefi, la Joana, la Mia, l’Oriol Sivill i la Dome ho van fer a la de 7km. 

Els resultats més destacats van ser les victòries de la Martina Alemany (13km) i l’Oriol Sivill (7km) i per altra banda el Club s’ha endut el premi a major nombre de participants de la cursa, 3 ampolles de vi DO Montsant que s’han begut i compartit durant el dinar post cursa celebrat a cal Mariano! Moltes felicitats!

Mentrestant, a Sant Quirze de Besora, un bon nombre de socis i sòcies no es van voler perdre una nova edició del putu Trail de Bisaura. La mitja de 23km i 1.200m de desnivell la van córrer el Joel Valldosera i el Jordi Paretas i a la curta de 12km i 500m de desnivell positiu hi van participar la Vinyet Noguero, el Toni Argente, la Olga Navarro, la Laura Navarro i el Marc Palau. Com sempre la organització, de 10, no va fallar i tampoc va deixar de sorprendre als participants, disfresses, obstacles i el millor somriure.

El dissabte 15, als Monjos, es va disputar una nova edició d’un dels cros més participatius del Penedès. Curses escolars, cursa de 5 i 10k. En Gerard Gil va quedar subcampió en els 10k amb un temps de 36:43. Enhorabona!

Per acabar i sense anar gaire lluny, repassem la participació a la Historic Trail de Calafell. Enguany amb curses de 18km i 600m de desnivell i una d’11km i 360m positius. En Marc Muñoz, en Salva Grífols i el Guillem Alzina hi van participar amb molt bons resultats. A seguir així! i diumenge el Marc Palau (que ja havia corregut dissabte al Bisaura) va fer doblet participant a la cursa d’asfalt Magic BDN Running, no pares mai?

Felicitats a totes les persones que aneu fent gran el club d’aquesta manera, la vostra il·lusió cada cop també nostra!

Representació del club a l’UTSM.  2 victòries! Gerard Gil aixeca pernil! El Bisaura mai et deixa indiferent.

un comentari

  • Cristina Almató Adell

    18/10/2022 at 19:41

    Visca els Deporunners!!!
    Per quan la següent cursa objectiu del club?? ????

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.