80 PERSONES CELEBREN EL DIA DEL CLUB A LES PISTES D’ATLETISME.

07/11/20220
Aquest passat diumenge, unes 80 persones van participar de les activitats festivo esportives organitzades a les pistes d’atletisme de Vilanova.

 

La grandesa d’un club es calcula habitualment en funció dels èxits aconseguits, aquesta vegada Deporunners ha fet un gran pas per a consolidar-se com a entitat esportiva i també social. Des de la fundació del club, el 2017, ja hi havia hagut un precedent d’aquest acte que en aquell moment es va celebrar a Cubelles al costat de “la tèrmica”. Des de llavors hem hagut de passar una pandèmia per a tornar a retrobar-nos i fer allò que tant ens agrada, xerrar, beure, menjar i riure!

La jornada d’aquest diumenge 6 de novembre va ser per a recordar; es va obrir la matinal amb un torneig de bitlles catalanes, el centre de les pistes va esdevenir un magnífic terreny de joc per a la pràctica d’aquest esport, i petits i grans van poder demostrar el seu talent llençant el bitllot. La selecció nacional de Castella i Lleó es va endur el segon i tercer lloc i per sort una veterana del combinat local va poder fer un paper més digne que la resta.

A continuació es va disputar la prova de llançament de sabata, que no se com va anar del tot, però el Guillem la va fotre molt i molt lluny! i ja el vaig veure marxar tot content amb una gorra gratis.

Els 50m esquena va ser un dels plats forts del matí, desprès d’unes series classificatòries i la volada del Panceta, l’Aleix es va imposar demostrant una espectacular habilitat que escasseja quan tracta de córrer endavant.

Per acabar es van disputar els 4x100m, la prova de relleus se la van endur uns joves que van anar a dormir el dia abans a les 5 del matí…i ningú va poder amb ells…ningú!  es van passejar els últims 100m (els únics que va córrer el soci Josep Sanabra) mofant-se de la resta i fent veure que més que un club de corredors i corredores semblem el club social de la Caixa de pensions, la de l’estrella.

Sort que després de tot va quedar espai per gaudir d’una espectacular paella de germanor, totes les diferències es redueixen quan es tracta de menjar, menys si et toca el bitxo al costat que es fot tota la coca!

Moltes gràcies a totes les persones participants a l’acte i a les organitzadores, als cuiners i cuineres i al conserge que va passar un diumenge de club amb nosaltres i no la seva família. Gràcies, gràcies i gràcies per fer-ho cada dia més gran i possible!

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.