MARATÓ DEL MONTSENY, BEHOBIA, LA POTA ROJA, TRAIL DE CUNIT I CAMINADA A LA MOLA.

14/11/20220
Cap de setmana amb activitats i curses per a tots els gustos, des dels trails més exigents a una de les curses d’asfalt més mítiques de l’estat.

 

La Behobia Sant Sebastian no és només una cursa, és un sentiment, i qui l’ha corregut alguna vegada potser us ho pot explicar. Aquesta n’ha estat la seva 57 ena edició, però el seu traçat i la idea inicial va sorgir ara fa més de 100 anys. Els aplaudiments i veus d’ànim són un continu, un passadís humà que fa posar la pell de gallina, sobretot quan comença la baixada al barri de Gros i després fins al passeig marítim de la Zurriola, una cursa vibrant i espectacular al cor de la capital guipuscoana. Xavi Casanovas, Xavi Herran i Javi Rafael han pogut gaudir d’aquesta experiència que de ben segur no oblidaran mai.

La Pota Roja, 8, 14, 24 i 42km de trail des de Cervelló, una cursa en ple creixement que sens dubte es potencia com a referència a la zona, aquesta edició ha aplegat a unes 1200 persones participants i la distància de marató puntuava per a la International Trail Running Association (ITRA) amb 2 punts i per al Ranking Mountain amb 4 punts. la Jazmín Viviani ha corregut la cursa de 22km, mentre que la María Moliner, la Martina Alemany i la Fabie Maler ho han fet a la de 14,5km. Posem èmfasi a la victòria destacada de la Martina Alemany que suma un nou èxit a la seva super trajectòria!

La Marató del Montseny,  45km i 2.752m de desnivell positiu des de Sant Esteve de Palautordera. La Marató del Montseny és una cursa per muntanya que es desenvolupa íntegrament pel Parc Natural del Montseny, espai protegit i reserva de la Biosfera de la UNESCO. Us sonen els noms de Matagalls, Turó de l’Home, les Agudes, Sant Bernat, Sant Marçal o la Vall del Tordera? dons això és Montseny i aquesta és una cursa que no pot faltar algun cop a la vida al calendari del trail runner! L’Oriol Sivill i el Martín Lugones s’han estrenat a la prova i ja ens poden explicar molt bé el que significa aquesta cursa, felicitats!

El diumenge 13 de novembre es va dur a terme la primera edició de l’Avenc Trail a Cunit. Es tracta d’una cursa que transcorre per la zona de la serralada prelitoral en format cursa i caminada amb un recorregut de 12.6km  i 470m de desnivell. el Salva Grífols, el Gerard Gil, el Youssef Lakdim, el Jorge Mato, l’Edu Lozano, el Guillem Alsina i el Koldo Lanaspa van participar-hi i cal fer menció a la meritòria 4a posició del Gerard, enhorabona a tots els participants.

Per acabar amb les curses anem cap a Argentona, on diumenge també s’hi va disputar la Caniextrem, un canicross de 7,5km que van còrrer el tàndem format pel Damiano Vita i el Thiago, que no paren de sumar quilòmetres, felicitats equip!

I tanquem la setmana amb una nova caminada de la secció del club, aquesta vegada va ser al Puig de la Mola, muntanya de 534 metres que es troba al massís del Garraf, entre els municipis d’Olivella (Garraf), Begues (Baix Llobregat), Avinyonet del Penedès (Alt Penedès) i Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès). Una quinzena de persones van participar de la marxa i la secció consolida, una vegada més, aquesta activitat que convida a totes les sòcies, familiars i simpatitzants a sumar-s’hi. A que espereu per la propera?

Behobia.

La Pota Roja. Martina al podi de nou.

Marató del Montseny. Trail Cunit.

Caminada a la Mola.

 

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.