MUT I A LA GÀBIA.

10/10/20220
Montse Barrera es corona campiona de la Montsec Ultra Trail (MUT).

Aquest 8 d’octubre s’ha dut a terme la MUT, Cursa de muntanya de 85 Km i 4.500 m de desnivell positiu, a la localitat lleidatana d’Àger. La cursa, molt dura amb forts desnivells i terreny molt tècnic, es desenvolupa per la Serra del Montsec que és la serralada més meridional del Prepirineu català, i s’estén d’est a oest per les comarques de la Noguera, el Pallars Jussà i la Baixa Ribagorça. En aquesta 9a edició Ultra Lleida, que és qui organitza la cursa, ha proposat els mateixos 3 recorreguts que l’any anterior amb la possibilitat de còrrer la mitja de 21km, la marató de 45km i la ultra de 85km. La nostra companya Montse Barrera ha guanyat la prova en la modalitat de 85km finalitzant en un temps de 17:22:09. Moltes felicitats i a pels següents reptes!!

Per altra banda, aquest diumenge 9 d’octubre, en Marc Palau ha corregut la mitja marató de Puigcerdà finalitzant la prova amb un temps de 1h48’35. El circuit es va iniciar des del Club Poliesportiu de Puigcerdà i es va desenvolupar per la mateixa localitat i els municipis veïns. La cursa és possiblement la mitja marató d’asfalt més dura de Catalunya i única que s’organitza als Pirineus. Enhorabona Marc!