DEPORUNNERS FINALITZA EL JULIOL AMB EL PIRINEU DE PROTAGONISTA.

01/08/20220
Trail de Vielha Molieres, Aneto Posets i Skyrace Comapedrosa els reptes destacats dels Deporunners aquest mes de juliol .

La  Marató Vielha-Molières 3010  es tracta d’una cursa d’alta muntanya on es corona entre d’altres el  Molieres de 3010m d’alçada, sostre de la Vall d’Aran i de la cursa. Es passen dos colls de més de 2.400 metres i té un quilòmetre vertical amagat als primers 6 quilòmetres. Gran part de la cursa es desenvolupa per sobre dels 2.000 metres d’altitud, i la sortida i l’arribada es troba a Viella. A banda de la Marató de 43km la organització ofereix una alternativa més “assequible”, la Montpius skyrace de 24 km. El Carles Antones va participar de la prova i va finalitzar la marató en un temps de 09:10:08. Moltes felicitats!

El Gran Trail Aneto Posets és una cursa de 105 km i 6760 metres de desnivell que discorre per tot tipus de terrenys que envolten els dos cims més alts dels pirineus: l’Aneto i el Posets. És una cursa espectacular i que es desenvolupa en condicions de semi-autosuficiència. La prova comença al municipi de Benasque i realitza un recorregut en forma d’infinit, preludi del que pot passar si no fas com el Xavi Herran que va finalitzar la cursa amb una gran demostració de resistència. Enhorabona!

Finalitzem amb la Skyrace Comapedrosa,  que es va disputar a Andorra el passat 31 de juliol. La cursa disposava de 3 circuits de 19, 24 i 50km, traçats espectaculars que transcorren per l’entorn d’Arinsal i els cims, carenes i boscos del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa. Jazmín Viviani va finalitzar la cursa de 19km amb un temps final de 4h49:49.53 i Oriol Sivill amb 3h18:18.77, per altra banda Martín Lugones va còrrer el trail de 24km amb un temps de 7h02:30.75. Sens dubte una manera espectacular d’acabar el més de juliol. Felicitats per als resultats!

De l’Antones tothom en parla i ningú sap on és!