ASFALT, MUNTANYA I NOU CAP DE SETMANA D’ÈXITS.

04/04/20222
La Cursa Popular de Vilanova i la Mitja Marató de Barcelona destaquen en participació i el trail de la Banyerenca es tenyeix de blau i verd amb la victòria del Gerard Gil.

 

Diumenge 3 d’abril, després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia es van tornar a còrrer els 5 km de la Cursa Popular a Vilanova, i es va fer en les tres modalitats: mini cursa, cursa popular i marxa nòrdica. En les darreres edicions, la Cursa Popular ha agafat un nou impuls, gràcies en bona part a la implicació dels centres educatius de la ciutat. La seva participació es tradueix en una aportació econòmica que fa l’organització segons el nombre de persones inscrites, per tal de destinar-ho a projectes o activitats que es decideixin des de cadascun dels centres. Tenim constància de la participació del Josep Sanabra, el Xavi Carmona, la Joana Gilbert, la Marta Ribé, el Vicens Rios, el Carles Mongay i el Juanjo Pastor, però ès possible que molts hi heu estat corrent o animant en família!

Per altra banda, a la capital catalana, es disputava la Mitja Marató de Barcelona, podem destacar la 14 ena posició a la general femenina de la Gisela Carrión, que va fer un temps de 1:15:09. En categoría femenina també hi va còrrer la Carme Munné. En categoria masculina la participació Deporunner va anar a càrrec de l’Hector Albesa, Jordi Sanchez i Carles Xavier Raventòs.

Al Baix Penedès es va celebrar la cursa Banyerenca, un trail de 12,5 km de distancia que es disputava en la seva quarta edició i que forma part de la lliga Tarragona trail. Gerard Gil es va imposar superant els seus rivals per gairebé dos minuts de marge, felicitats Gerard!

Finalment el Jordi Paretas va còrrer els 25 km de la Roc Gros a Hostalets de Balenyà, una cursa amb 1.400m de desnivell i que en la seva 10 ena edició va aplegar uns 350 participants en les dues distàncies de 12 i 25 km.

Esperem seguir informant dels èxits i participació de tots els corredors i corredores del club, per molts km!

2 comentaris

  • Pau Jasanada Massana

    04/04/2022 at 14:31

    Cada dia més grans!!!???????????? Felicitats!!

  • Joel Valldosera Sánchez

    05/04/2022 at 08:28

    Quin goig veure’ns a tantes curses diferents!!

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.