VAQUES MAGRES AL GENER?

02/02/20230
10k a Vilafranca, Trail Rocacorba, Senders de Can Costa i Collbaix trail… la costa de gener només cosa de caler!

 

Deporunners acaba el mes de gener amb un reguitzell de curses ben diferents i per a tots els gustos. Una de ben tradicional és la 10k de Vilafranca, una cursa amb una relació qualitat preu espectacular…i és que els Vilafranquins son de butxaca ampla i sempre obsequien els corredors i corredores amb una bossa plena de regals. Com és habitual molts socis i sòcies del club no s’han perdut la cita i han tenyit de blau i verd el barri de muntanya. 1.500 inscrits han realitzat les 2 voltes al circuit, proposat pels Fondistes Penedès, que sortia i arribava des de la Rambla Nostra Senyora.

Participants: Les 2 Maries, Anton, Hector, Josep Elías, els 2 Figue, Toni, Jordi S, Xavi C, Joana, Francesc, Josep S, Arnau, Estefi.

El Trail de Rocacorba és una cursa salvatge! amb el santuari omnipresent damunt la roca se’n pot reconèixer la muntanya. Per arribar al capdemunt t’has de perdre entre boscos frondosos, camis i corriols on la vegetació n’és la protagonista, tot això a escassos quilòmetres de la ciutat de Girona. Recorreguts de 36, 25 i 17km son les propostes de Klassmark per a una prova amb punts ITRA que surt i arriba a Canet d’Adri.

Participants: Xavi H, Javier R, Xavi C.

21km o 8km son els recorreguts del Senders de Can Costa a Sant Vicenç dels Horts, aquest any n’és la 3a edició i just la primera prova de la Trail Running series de la Federació Catalana d’Atletisme. El Parc Che Guevara va ser el protagonista de la sortida d’una prova trencacames i exigent per tractar-se de la poca alçada del territori on se situa.

Participants: Salva, Guillem.

A Sant Joan de Vilatorrada la Collbaix Trail organitza en aquesta edició dues curses paral·leles, una amb el recorregut aproximat de 26 km i 1300 m de desnivell positiu acumulat (La Mitja) i una segona que serà cursa i caminada de 12,0 km i 600 m de desnivell positiu acumulat (La Clàssica). Recorreguts divertits i amb sorpreses pels amants de la muntanya!

Participants: Jazmín, Martín.

Aquest mes de gener s’ha celebrat a casa d’un dels nostres patrocinadors l’habitual sopar de Nadal. L’Espai Carme va obrir les portes a 35 personatges dignes d’aquest club, que amb la seva gresca i també implicació, fan créixer les ganes de tot. Moltes gràcies família!

Com a nota final informar que el Club ha guanyat el tercer premi de la classificació general de clubs a la lliga de curses de muntanya gran Penedès 2022. Enhorabona a tothom qui ha participat i us animem a còrrer les curses de la lliga aquest 2023. Només us heu d’apuntar com a Deporunners!!

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.