La cursa de la Talaia s’ha celebrat aquest cap de setmana en un nou format que varia des de la última edició del 2019.

 

Els amics i amigues de la Talaia han tornat a organitzar aquest diumenge 24 d’abril una nova edició de la seva cursa. L’aturada pandèmica obligada i les restriccions establertes per als responsables del parc natural han marcat els canvis de la cursa, que enguany ha presentat canvis importants. Per començar, han canviat els recorreguts de 13 i 25 quilòmetres per només un de 15 quilòmetres, és probable que aquest fet, condicionat per a les normatives que la diputació imposa al parc natural, hagi fet disminuir el nombre de participants que enguany ha estat de prop de 250. Tot i les dificultats presentades, volem agrair a la organització tota la feina feta i l’energia dipositada a la celebració de l’esdeveniment que finalment va complir amb l’objectiu de ser una festa de l’esport amb caminada i cursa infantil incloses.

Com no podia ser d’altre manera, els Deporunners vam omplir la plaça del Càmping Vilanova Park per no perdre’ns la cita. Els resultats més destacats a la general van ser els de la Martina Alemany, segona classificada en categoria femenina i Gerard Gil, cinquè classificat en la masculina. En la categoria femenina veterans la Montse Barrera es va endur la victòria.

També molts altres corredors i corredores del club van finalitzar la cursa amb grans resultats: Xavier Ruiz i Hector Albesa entraven plegats a meta amb un temps de 1 hora 11 minuts, Sergi Garvi, els seguia pocs minuts desprès i Jordi Marín, Josep Morales, Marc Muñoz i Anton Butí van entrar no gaire lluny l’un de l’altre. Toni Ruiz, Arnau Cusó, Xavier Fernandez, Mariona Serrano, Carla Lòpez, Nora Ojeda, Jazmín Viviani, Salva Grífols i Raúl Rodríguez son els Deporunners que van completar la participació a la cursa.

Aquest diumenge, paral·lelament a la cursa de la Talaia, la secció de caminades del club va organitzar una sortida circular per a la zona del Montgròs, la participació va ser molt bona i en un ambient molt familiar van completar un recorregut de 14 quilòmetres aptes per tothom. Aquesta nova sortida de la secció consolida la iniciativa que mensualment aplega a forces participants i prepara objectius més ambiciosos.

Seguim creixent i gaudint de la muntanya!

 

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.