Stage Deporunner 2023!!!

28/05/20230
Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’Stage Deporunner 2023!!!

 

Després d’uns anys, per fi , el nostre club ha pogut fer l’Stage anual.

Es tracta d’un cap de setmana on els socis i sòcies poden compartir allò que més els agrada; juntem el trail amb la natura, unes quantes activitats (de dia i de nit), bon menjar, bon beure i molt riure, peró molt… i voilà , ja tenim tots els ingredients per passar un cap de setmana fantàstic.

Vam anar a la Vall de Lord, al Solsonès, a una masia del s.XIII reconvertida en alberg on vam poder gaudir d’uns dies únics de la natura i de l’esport.

La María , la Carla, l’Hèctor, el Raef, el Morales, el Josep Elias, el Juan  i el Jordi,  es van deixar guiar pels Xavis, i amb  el gran JS que ens va preparar unes rutes magnífiques per la zona (jugava a casa), ningú es pensava  quan ens vam llevar ben d’hora ben d’hora aquest dissabte ,que passariem un cap de setmana de 10.

Les hores van passar més ràpides de lo desitjat,el primer día es va fer una ruta de 12 kms amb 700+, on vam contemplar la Serra de Busa, Grau de l’Areny i el Mirador de la Creu del Capolat i Presó de Capolatell.

El següent dia sense  deixar reaccionar als socis i sòcies ,vàrem anar fins El Santuari de Lord, on semblava que fèssim la Vertical de Montserrat.

Entre les dues sortides es va fer una activitat cultural per Solsona, pel seu casc antic, on l’Albert, un autòcton de soca-rel, ens va delectar i fer enamorar de la zona, de la història i de la gent del Solsonès.

També vam tenir temps per fer activitats de nit, jocs d’orientació,alguna ratafia,(per no dir Gintònic)… una bona barbacoa i macarrons…molts macarrons…

Els socis i sòcies van tenir algun regal del club, van tenir el privilegi de veure i tocar la nova samarreta de cotó Deporunner,(i algú ja la té) que ben aviat estarà a la nostra Web….en definitiva una experiència única i d’un gran valor humà, on les amistats s’enforteixen tot fent esport, gaudint de la natura i establint uns vincles per sempre.

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.