POSA’M LA ÚLTIMA JOU!

04/01/2023116
Les últimes curses de l’any, punt i seguit a una temporada de creixement i èxits.

 

En aquestes festes de nadal el club no s’atura perquè la seva gent no ho fa mai. En una època on costa compaginar el lleure esportiu i els compromisos gastrofamiliars, el Deporunner comú busca escletxes per fer allò que més l’hi agrada, sortir a córrer. Aquestes dates ens ofereixen un seguit de propostes molt festives, divertides i diferents per practicar aquest esport que ens enamora i uneix. En totes aquestes hi hem estat presents.

  1. Cursa de Nadalt (26/12/22. Sant Pere de Torelló): aquest joc de paraules defineix a la perfecció el que és ja la 12a edició d’aquesta cursa de muntanya, una cursa en format cronoescalada (un corredor cada 20 segons) pel camí Vell de pujar al Santuari de Bellmunt. Un recorregut variat i divertit, amb trams tècnis i d’altres més fàcils, però de cara en amunt sempre, això sí, ideal per cremar torrons! 620m de desnivell positiu en 3800m de distància. Com diuen ells mateixos… “pau al món i als trailrunners de bona voluntat!”.
  2. Cronopic (26/12/22. Algun indret de la comarca del Garraf): una proposta que canvia cada any d’ubicació i organitzada des de l’altruisme i les ganes de fer d’un grup de persones i amics de la comarca que s’uneixen per a fer uns riures i celebrar les festes plegats. Així ho plasmen amb el preu de la inscripció, porta quelcom per a compartir que ens ho fotrem. Una cursa en format cronoescalada que enguany ha pujat fins dalt del Mongròs.
  3. Cursa de l’Indiot (26/12/22. Mollerussa): circuit urbà de 5 i 10k al bell mig de la capital del Pla d’Urgell.
  4. Cursa de muntanya de Viladellops (26/12/22. Viladellops): Organitzada pel Club Esportiu Penedès i 21 edicions a l’esquena és una cursa de Muntanya que té la particularitat de ser cada any itinerant. Aquest any el recorregut era d’uns 10km.

Un altre clàssic de les festes son les Sant Silvestre, curses que es realitzen normalment en circuit urbà el 31 de desembre:

5.  Les Roquetes : Els carrers de les Roquetes, són l’escenari d’una de les proves esportives més populars, participatives i solidàries del municipi, amb sortida i arribada a l’Avinguda Mas d’en Serra, el circuit consta de 5km.

6. Cunit : també solidària i de 5km, enguany el Gerard Gil va quedar segon classificat.

7. Cursa dels Nassos (Barcelona):  una de les més conegudes i internacionals, amb atletes de primer nivell. 5k.

8. Arboç – Banyeres: 5km, organitzada pel Club Esportiu Banyeres del Penedès i on dos euros de cada inscripció es destinen de forma solidària a comprar joguines per als nens i nenes més desfavorides dels dos municipis.

9. San Silvestre Vallecana (Madrid): cursa de 10 km en carretera que se celebra des de 1964. Té dues edicions: una cursa divertida per a atletes aficionats i una cursa d’elit per a esportistes professionals.

10. Cursa del Capó (Castelldefels): 39a edició dels 5 i 10k solidaris que transcorren per la zona comercial, universitària i el Canal Olímpic.

11. Sant Silvestre Lleidetana: 5km per a les que volen córrer ràpid, per a les que volen caminar, per a les famílies que volen fer-la junts, per a les que volen disfressar-se… a més en benefici de Nassos contra el Càncer , una campanya solidària de la Federació Catalana contra el Càncer.

12. 3 Fronteres (Andorra): prova d’esquí de muntanya que forma part de les curses open i que es disputa a Granvalira.

13. Bagà: 1, 5 i 10km de la segona edició d’aquesta cursa Sant Silvestre, ull que s’ha de dur frontal!!

14. Cross de las 12 uvas (Pucela): Club Esportiu Rondilla ja fa 38 anys que organitza aquesta cursa a Valladolid i el nostre corresponsal Edu ens n’informa en família.

Això és tot i si us ha semblat poc feu-vos-ho mirar!!! Salut i molt bona entrada d’any a totes i tots!!!

  

 

116 comentaris

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.