MITJA MARATÓ DE L’ESPIRALL, CUBELLES I CURSA DE MUNTANYA DE GIRONA.

21/11/20220
Molta participació a Vilafranca mentre la Martina feia de les seves a Girona. A Cubelles s’estrena una nova cursa.

 

La Mitja de l’Espirall celebrava la seva 43a edició, sent així de les més antigues mitges maratons de Catalunya. Sempre ha estat una cursa molt participativa per part dels Deporunners i aquesta vegada no ha estat una excepció, això també passa perquè a Vilafranca sabem que tenen la butxaca plena i sempre premien a les participants amb un munt de productes i obsequis regionals, no ens enganyem. Anem a repassar els resultats dels nostres que és el que ens importa! El més destacat de tot és la 12a posició general del Joel Valldosera, amb un temps de 1:16:35, demostra que es troba a un gran nivell i promet una temporada d’or. L’Agustín Cáceres va finalitzar 41é aconseguint rebaixar la hora i 20 minuts. Vicens Rios, Ivan Carrasquilla, Ariel Cano, Jordi Sanchez, Josep Sanabra, Eduardo Lozano, Mariona Serrano, Xavier Carmona, Carles Mongay i Joel Figuerola tampoc es van perdre la cita. Estefania Vivancos i Joana Gilbert van còrrer els 5k.

A Cubelles ha nascut una cursa de 5 i 10k. En aquesta primera edició organitzada per Activa’t Cubelles i Som Experiències s’ha vist un desplegament important de recursos, una representació àmplia de comerç i patrocinadors i un sold out a les inscripcions tot i coincidir amb l’Espirall, d’entrada tot un èxit. Als 5k, Xavier Ruiz va finalitzar 7é a la general i 3er sènior amb una marca de 18’59, el circuit pla i a la vora del mar era ideal per aconseguir marques personals i així ho va aprofitar el nostre president Xavier Casanovas que va finalitzar 13é i 4rt veterà amb un temps de 21’46. Marta Ribé amb 26’34 va fer 3a en categoria sènior!, Arnau Cusó va còrrer els 10k en 42’30 i Anton Espachs en 48’09.

Girona va tornar a vibrar amb el millor trail running, el diumenge 20 de novembre la ciutat va rebre un miler de corredors i corredores. La CMG (Cursa de Muntanya de Girona) ha esdevingut un dels grans esdeveniments esportius a la ciutat i atletes de més de 15 nacionalitats hi han participat. Klassmark va dibuixar tres reptes amb diferents quilometratges i desnivells. Martina Alemany  va inscriure el seu nom entre els grans del Trail amb autoritat, després de completar els 21km amb 800 metres de desnivell positiu amb 1h48m25s. Una nova demostració del seu excel·lent estat de forma, enhorabona!

Victòria de la Martina a la CMG.

5k a l’Espirall. La flor i nata a Vilafranca.  Podi de la Marta  Cubelles!

 

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.