LA 7 CIMS MARCA EL CALENDARI EN UN CAP DE SETMANA D’ÈXTASI.

02/05/20221
Feia temps que no vivíem un esclat dopaminèrgic d’aquesta magnitud.

 

La primavera és una època de l’any que marca el calendari, fins aquí tot entès. Ara cal entendre que també és un calendari biològic que fa florir les plantes i altera el comportament animal, és així com el nostre cervell es transforma quan arriba la temporada de curses. És l’única explicació que puc trobar per a concloure amb el que ha passat aquest cap de setmana.

Comencem amb la 7 cims. Torrelles de Foix es preparava per a rebre els 800 participants a la marxa de resistència per excel·lència de la vegueria, 60 km de ruta que pugen el Clapí Vell, l’Àliga, el Montmell, el Montagut, el Formigosa, el Castellar i les Agulles. Deporunners no va fallar a la cita, i no només això, molts socis i sòcies van ser els que varen prendre part a la sortida. Xavi Carmona, Josep Sanabra, Xavi Casanovas, Joana Gilbert, Oriol Sivill, Josep Valldosera, Montse Barrera, Andrea Cano, Edu Lozano, Xavier Herran, Carles Mongay, Miriam Rodriguez, Alex Venegas i Javier Rafael Linares . Una jornada increïble de muntanya i moments inoblidables.

Per altra banda, aquest cap de setmana també s’han disputat les curses de la Vall de Ribes. La que havia estat prova del campionat del mon Deporunner no va faltar a l’agenda del Jordi Sanchez, la Martina Alemany i el Vicenç Rios en el recorregut de 16 km i l’Ariel Cano i l’Ivan Carrasquilla en el de 23 km. Molt de mèrit per als seus resultats dels quals en destaquem la 1a posició general per la Martina i la sisena del Vicenç.

A Llorenç del Penedès es va celebrar la cursa de maig i la Laura Navarro i el Carles Raventós van còrrer els 10 km que transcorrien principalment entre les vinyes.

Forts deliris viscuts a terres gironines on l’Àlex Montañes va disputar la “The Traka” marxa de gravel de, ni més ni menys,…360 km. Brillor i alegria a parts iguals.

Per acabar amb l’hemorràgia el Gerard Martínez va còrrer la internacional “Batavierenrace” als Paisos Baixos. Una cursa de 170 km de relleus organitzada per a les universitats i clubs holandesos i que transcorre entre Nijmegen i Enschede. El Gerard, que corria amb l’equip ITC-Run4Fun, va disputar 2 etapes i van finalitzar el recorregut en unes 14 hores.

En resum, es confirma que la primavera la sang altera perquè tenim els receptors cerebrals borratxos de dopamina muntanyera.

Seguiu gaudint de l’esport com ho feu!

7 cims

Vall de Ribes

Vall de Ribes

The Traka

Batavierenrace

 

 

 

 

un comentari

  • Xavi Carmona Borras

    02/05/2022 at 14:43

    Molt grans tots, i per la meva part, una gran experiència fent la 7 Cims, juntament amb la Joana i la gran familia Deporunners!!!

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.