DE MONTSERRAT ESTEL.

14/06/20220
25 Deporunners completen la 1a Caminada Vilanova – Montserrat.

 

Dissabte al migdia una expedició de Deporunners va sortir de Vilanova amb l’objectiu de de realitzar el recorregut de 67km que separen la capital del Garraf amb el Monestir de Montserrat, símbol per a Catalunya i punt de pelegrinatge. Els caminants van realitzar una parada per sopar a Sant Pau d’Ordal i per esmorzar a Collbató i sobre les 10h de diumenge ja trepitjaven el monestir situat a 720m d’altitud. La calor va fer més dura la fita, però també més èpica. Per la tornada el club va posar a disposició dels socis i sòcies un autobús que els va acompanyar fins a casa. Aquesta activitat ha estat la culminació de la temporada de la secció de caminades, que ha gaudit d’una bona acceptació per part dels socis, famílies i amics. Esperem veure-us a tots el curs vinent, noves rutes i nous objectius!

A banda de la caminada altres corredors i corredores van viatjar per a participar en esdeveniments com el “Gran Maratón Montañas de Benasque” un trail atractiu i especial per a tothom que vulgui córrer en un marc incomparable com és el dels Pirineus, sota l’atenta mirada de les muntanyes de més de 3.000 metres d’altitud, i a l’entorn del qual es troba el cim més alt de tots: l’Aneto (3.404 m). Salva Grífols va representar a Deporunners completant el circuit de 19km i 700m de desnivell en 3h03m41s.

Dissabte es va obrir la llauna de curses de l’Olla de Núria, l’Oriol Sivill va deixar de banda les lesions per afrontar el primer repte de tots, l’Olla Vertical! una cursa  que sortint des del Santuari de Núria (1960m) i fent cim al punt més alt de la vall, el Puigmal (2909m) supera 3,78kms i 986m de desnivell positiu. Una bogeria que et posa de 0 a 100 en pocs segons.

El 12 de juny la Gisela Carrión va participar al campionat d’Espanya de pujada vertical, aquesta es va disputar a la Vertical Trail – Berguedà, un bonic recorregut de trail en pujada pels boscos i les muntanyes emblemàtiques de l’Alt Berguedà i que comença a la localitat de Cercs. La Gisela va finalitzar la cursa en 4a posició només a 10 segons del podi que completaven Onditz Iturbe (1), Sheila Avilés (2) i Silvia Lara (3).

Per acabar en Xavier Ruiz va participar a la setena edició de la Cursa Esport en Família – Espai Blau a Sant Pere de Ribes. Una cursa que te la modalitat per parelles d’un adult i un infant i la de cotxets. L’Objectiu de l’acte és completar els recorreguts proposats (5km els adults i uns 400m els infants) i gaudir de l’esport popular amb tots els membres de la família. El Xavi i el seu fill van acabar tercers classificats, tot i que els guanyadors van ser tots!

Enhorabona i a seguir amb els reptes!

Les ofrenes dels Deporunners van ser generoses.

En poc temps en Salva ja s’ha tornat una cabreta.

L’Olla vertical cura tot el mal!

Campions en família.

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Temps-de-recovery_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.