Anem creixent amb tu.

09/07/20240
Una mica d’història Deporunner.

El 2017 una colla d’amics van tenir la gran idea de formar un grup de trail runners,volien córrer per les muntanyes, per la comarca,anar entrenant,i passar-ho bé.

Aquella idea va tenir molt bona acollida i ben aviat s’hi van ajuntar més corredors i corredores,d’aquí va sorgir el Club : CE Deporunners.

Han passat més de 6 anys i hem crescut molt i de manera controlada , primer vam fer les samarretes , la targeta de soci i sòcia , es va constituir una junta (gran feinada als inicis) , es van iniciar els dies del Club, amb molt bona acollida , els actes socials , les curses compartides , l’ Stage i el nombre de socis i sòcies anava creixent , fins ara , que som més de 200.

La nostra columna vertebral ets tu ,  soci i sòcia i sempre estem intentant  millorar la nostra gestió , per complaure’t.

Ara tenim pàgina Web , App , botiga , fem Cursa i dia del Club , tenim Grup de Joves , entrenaments setmanals , fem sopars d’estiu i de Nadal  , compartim curses arreu del territori  i el més important , hem format un gran grup.

A part de fer esport , volem promoure uns valors on l’amistat i el companyerisme està per sobre de tot , molts heu fet unes amistats que aniran més enllà de Deporunners , s’han fet parelles , hem vist com teniem criatures i com les criatures ja corren més que el pare i la mare 🙂 hem anat creixent tots junts i juntes i ens fa molt feliços.

I ara què?

Ara volem seguir creixent , amb tu com a gran valor , és per aixó que volem fer una enquesta , que ens ajudi a millorar i a saber les teves inquietuds i necessitats.

Aquest Club és de tots  i volem que hi participis tant com vulguis.

Ben aviat rebràs pels grups , una enquesta perquè ens hi diguis la teva , suggeriments , queixes , noves idees….

(També pots deixar comentaris en aquest post)

Dit aixó , CE Deporunners , et desitja que tinguis un bon estiu , que compaginis l’esport i els festivals amb cautela i que sobretot siguis molt feliç.

JUNTA CE DEPORUNNERS.

 

 

Deixa un comentari

PATROCINADORS

https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Decathlon_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Aqua_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Fisiolab_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Cursa-dels-colls_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/02/Edelweiss_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2024/01/Ribet_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/InnovaVNG_Logo.png
https://deporunners.cat/wp-content/uploads/2022/12/EspaiC_Logo.png

VOLS UNIR-TE A DEPORUNNERS?

Tots els continguts © copyright Club Esportiu Deporunners. Tots els drets reservats.